Beloften winnen van Genk

MAANDAG, 7 APRIL 2014, 19:38 - Michaël

De beloften namen het maandagavond op tegen Genk. Wegens de hevige regenval werd de wedstrijd in de eerste helft even stilgelegd. Toch kon paars-wit een 0-1 achterstand goedmaken zodat het met 2-1 de drie punten thuis hield.

Frank Acheampong speelde de ganse eerste helft. Tijdens de rust is hij vervangen door Andy Kawaya. Anderlecht kwam na een kwartier op achterstand maar Leya Iseka maakte voor de rust nog 1-1.

D'Alberto kon dan in de tweede helft Anderlecht toch op voorsprong brengen. Nabil Jaadi zijn trap belandde nadien op de paal. Door de hevige regenval was het veld heel slecht bespeelbaar geworden dus goed voetbal was er niet bij.