Owngoal Odoi bezorgt Anderlecht Supercup

ZONDAG, 20 JULI 2014, 19:53 - Michaël

De eerste prijs van het seizoen is binnen. Na 2-1 winst thuis van Lokeren, en een owngoal van ex-Anderlecht speler Denis Odoi, mag paars-wit pronken met de Supercup.

Besnik Hasi startte dan toch met Mitrovic als spits, Matias Suarez kwam hem in na de rust vervangen. Eveneens in de spits te vinden was Cyriac. N'Sakala nam als linksvoetige plaats op de rechter-back positie.

Veel kansen vielen er in de eerste helft niet, maar Anderlecht stond er wel en dat resulteert na een half uur in een treffer. Cyriac loodste Acheampong door de buitenspelval. Die was niet egoïstisch en bood Mitrovic de 1-0 aan.

In de tweede helft was het vooral Lokeren die druk zetten en zo kwam het dat de gelijkmaker viel: 1-1 en alles te herbeginnen.

Gelukkig zetten paars-wit vijf minuten voor tijd extra druk en kregen ze meer kansen. Odoi ging hierbij in de fout en legde het leer in eigen doel: 2-1.