Uitslagen Belgische U17 en U16

VRIJDAG, 29 AUGUSTUS 2014, 21:09 - Michaël

Drie Anderlechtjongeren namen het met de Belgische U17 op in de Syranka Cup in Polen. Faes en Vancamp waren opgeroepen voor België, Emil Abaz voor Macedonië. België eindigde uiteindelijk op de vijfde plek.

Resultaten Syranka Cup

België - Oekraïne: 3-4. Faes heeft 90 minute gespeeld, Vancamp werd in de 53ste minuut gewisseld.

België - Ierland: 1-0: Vancam is in de 55e minuut het veld op gekomen en scoorde in de 72e minuut.

België - Letland : 5-0. Faes heeft 90 minuten gespeeld, Vancam werd gewisseld nadat hij het vijfde doelpunt gescoord had.

Emil Abaz mocht bij twee wedstrijden invallen. Beide wedstrijden verloor Macedonië echter. 0-2 van Noorwegen en 0-3 van Letland. Tegen Ierland speelde hij 90 minuten maar ook dat duel verloren ze: 0-1.

U16
De belgische U16 namen het op 20 augustus op in een vriendschappelijk duel tegen Birmingham en dit in het St-Georges Park. Svilar, Bornauw en De Looze speelden de eerste helft. Delcroix, Rolfes, Corryn en Antonucci mochten bij de tweede helft het veld op. De Belgen wonnen met 3-4. Tijdens de rust stonden ze nog 2-0 achter.