Uitslagen Europese tegenstanders

MAANDAG, 24 NOVEMBER 2014, 08:39 - Garrincha

Net als Anderlecht kende Galatasaray een slechte generale repetitie voor het duel van woensdag. De Turken verloren in eigen huis met 0-3 van Trabzonspor. Ook Arsenal en Borussia Dortmund konden niet winnen.

Galatasaray leidt zware nederlaag

De drie doelpunten van Trabzonspor vielen allemaal na de rust. Door deze nederlaag zakt Galatasaray naar de derde plaats op één punt van leider Besiktas.

Galatasaray speelde met : Muslera, Chedjou, Balta (67’ Camdal), Guenter, Sarioglu, Melo, Inan, Adin, Kurtulus (61’ Sneijder), Colak (46’ Bulut), Yilmaz

Arsenal thuis onderuit tegen Manchester United

Arsenal kwam op achterstand via een eigen doelpunt van Gibbs. Vlak ervoor had het Wilshere zien uitvallen met een enkelblessure en niet veel later moest ook doelman Szczesny geblesseerd naar de kant. Rooney maakte kort voor affluiten de 0-2. Giroud kon in blessuretijd nog milderen tot 1-2.

Arsenal speelde met: Szczesny (59’ Martinez), Monreal, Gibbs, Mertesacker, Chambers, Wilshere (55’ Cazorla), Ramsey (77’ Giroud), Arteta, Welbeck, Sanchez, Oxlade-Chamberlain

Dortmund laat voorsprong glippen tegen Paderborn

Na een moeilijke periode leek Borussia Dortmund op weg naar een tweede overwinning op rij. Via Aubameyang en Reus leidde het bij de rust met 0-2 bij Paderborn, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg terug tot 2-2. Na de pauze verloor Dortmund Reus met een scheur in de enkelbanden. De aanvallende middenvelder mist hierdoor het duel tegen Anderlecht.

Dortmund speelde met: Weidenfeller, Durm, Subotic, Piszczek, Reus (67' Jojic), Kagawa (58' Grosskreutz), Gündogan, Ginter, Mkhitaryan (87' Ramos), Kehl, Aubameyang