Overzicht huurlingen: blessure Milivojevic

MAANDAG, 8 DECEMBER 2014, 09:12 - Garrincha

Slecht nieuws voor Luka Milivojevic. De middenvelder moest zaterdag tegen PAS Giannina na 26 minuten geblesseerd het veld verlaten. Onderzoek bracht een scheur in de meniscus aan het licht.

Milivojevic moet geopereerd worden en is wellicht een maand buiten strijd. De wedstrijd eindigde op 2-2.

Na vijf wedstrijden waarin hij telkens scoorde, bleef het kanon van Samuel Armenteros dit weekend stil. Ook zijn ploegmaats konden geen vijst maken tegen Ajax. Het werd 5-0. Armenteros speelde de hele wedstrijd.

Een afdeling lager speelde ook Jonathan Kindermans de hele wedstrijd. Zijn ploeg Telstar verloor met 1-0 tegen Volemdam.

In Frankrijk staat het Bastia van Guillame Gillet opnieuw laatste. Bastia verloor met 1-0 bij Saint-Etienne. Gillet speelde de volledige wedstrijd en pakte zijn derde gele kaart van het seizoen.

Ook Thomas Kaminski, die negentig minuten speelde, kon niet winnen. Met Anorthosis Famagusta ging de doelman met 0-1 de boot in tegen APOEL Nicosia.

In Spanje was er bij Cordoba geen plaats in de kern voor Fede Vico. Cordoba won met 0-1 bij Athletic de Bilbao en deelt de laatste plaats nu met Almeria, Deportivo en Elche. Afgelopen woensdag speelde Vico wel een hele wedstrijd in de beker tegen Granada (1-0 verlies).

In de Belgische tweede klasse kwam Elis Koulibaly niet van de bank bij Eendracht Aalst. Youri Lapage speelde met de beloften en gaf er de assist voor het eerste doelpunt.