St-Truiden - Anderlecht : 1-3

ZONDAG, 1 FEBRUARI 2004, 21:54 - Michaël

Anderlecht heeft deze avond in een zwakke wedstrijd met 1-3 gewonnen van St-Truiden. Er werd gescoord door Seol, Kompany en Tihinen. Anderlecht heeft door deze overwinning 10 uitzeges op rij binnen.

De drie punten zijn verdiend, maar weer gebeurde het zonder glans. Met het onuitgegeven spitsenduo Seol en Iachtchouk kwam Anderlecht gehavend aan de aftrap. Het spelniveau lag laag en op kansen was het wachten tot de 30e minuut. Seol werd fraai vrijgespeeld en tikte Anderlecht op voorsprong. Na rust was Sint-Truiden dicht bij de gelijkmaker, maar het was Kompany die met een subtiele baltoets zijn 1e competitiegoal maakte. Janssen scoorde direct tegen en schudde Anderlecht wakker. RSCA ging domineren en scoorde nog zodat de stand op 1-3 kwam te staan.