"Van de 13 seizoenen was dit het moeilijkste"

DINSDAG, 24 MEI 2016, 06:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck staat voor enkele drukke weken. De general manager voelt nog geen druk van bovenaf naar eigen zeggen, maar hij weet dat hij enkele goede transfers moet realiseren: "De transferperiode wordt een moeilijke uitdaging".

"Bij Anderlecht telt maar één plaats, en dat is de eerste", geeft Van Holsbeeck toe, "We spelen Europese voorrondes dus we moeten al tegen 20 juni klaar zijn met ons huiswerk. Dat wordt een moeilijke uitdaging."

"Dat fans om mijn ontslag zingen, daar heb ik geen problemen mee. Wel met enkelingen hun gedrag waardoor er wedstrijden moeten stilgelegd worden. Dan ben je geen supporter. In de toekomst gaan we maatregelen nemen tegen die mensen", aldus Van Holsbeeck. 

"Van mijn dertien seizoenen op Anderlecht is dit het moeilijkste geweest. Nee, ik voel geen druk van bovenaf. We zijn tenslotte nog tweede geworden en we hebben de achtste finales van de Europa League behaald." 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.