"Ik had aanbiedingen uit verschillende landen"

VRIJDAG, 27 MEI 2016, 08:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Andy Najar revalideert momenteel in de Verenigde Staten van zijn knieblessure. De Hondurees is out voor zes maand maar blijft positief. Hij had aanbiedingen uit verschillende landen maar zal volgende seizoen ook bij Anderlecht spelen, iets waar hij met volle goesting naar uitkijkt.

“Het verdicht was hard, ik was nog nooit zolang geblesseerd geweest. Af en toe eens drie weken, maar nu direct zes maand was hard om te horen. Maar dat is eigen aan het voetbal. Het geeft mij nu ook de kans om meer tijd door te brengen met mijn familie”, is Najar eerlijk.

Door zijn blessure ziet Najar een transfer aan zijn neus voorbij gaan: “Ik had aanbiedingen op zak uit Spanje, Engeland, Italië en Duitsland. Maar mijn blessure heeft er anders over beslist. Dat is een onderdeel van het voetbal. Het enige waar ik nu moet aan denken is aan herstellen. Ik heb nog een contract van twee jaar bij Anderlecht.”

“Ik wil de fans bedanken voor de steun. Ik hoop dat ik hen nog mooie momenten kan schenken. Ook mijn familie ben ik dankbaar, zij steunen mij door dik en dun in deze moeilijke tijd. Ik blijf positief en hou het hoofd recht”, aldus nog de Hondurees

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.