Coach zorgt voor onrust bij Rostov

ZATERDAG, 23 JULI 2016, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE FK Rostov leeft met zorgen toe naar de Champions League-voorronde tegen Anderlecht. Coach Kurban Berdyev ligt overhoop met het clubbestuur. In die mate dat hij zich ziek heeft gemeld.

Investeerder Ivan Savvidi zou zijn financiële verplichtingen niet nakomen. Bovendien wil Berdyev gaan werken als manager naar Engels model in plaats van als gewone trainer. Intussen heeft hij ook een aanbieding op zak om bondscoach van Rusland te worden.

Berdyev zet Rostov nu onder druk door zich ziek te melden. In Rusland verwacht men dat hij eerstdaags de club verlaat. Rostov heeft nog niet gecommuniceerd over de problemen, maar het is veelzeggend dat Berdyev zijn naam ontbreekt op de lijst die het aan de UEFA heeft doorgegeven. Enkel de namen van zijn drie assistenten staan daarop.

Rostov heeft trouwens slechts zeventien spelers aangemeld bij de UEFA voor de Champions League-voorronde. Mogelijk komt daar met topschutter Serdar Amzoun nog één speler bij. Door een transferverbod mag Rostov geen spelers aantrekken, maar het kreeg van de rechtbank gedaan dat het Amzoun toch opnieuw mag huren van Rubin Kazan.



anderlecht-online forum