Hanni: "We moeten echte killers worden"

VRIJDAG, 30 SEPTEMBER 2016, 17:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Donderdagavond ging Sofiane Hanni vroegtijdig naar de kant. Achteraf bleek dat hij uit voor voorzorg aan de kant werd gehaald.Hanni zal opnieuw fit zijn voor de wedstrijd tegen Standard Luik komende zondag. 

"Opnieuw een sleutelwedstrijd voor ons, tegenwoordig hebben we die om de drie dagen. Maar eerst zullen we toch de teleurstelling moeten wegwerken na de wedstrijd tegen Saint-Etienne. De ontgoocheling is groot. Vooral omdat we tot in het detail alle instructies van de coach hebben opgevolgd. Hij heeft ons gevraagd om een serieuze wedstrijd te spelen, om als groep te spelen en dat hebben we ook gedaan", zegt een teleurgestelde Hanni. 

"We moeten killers worden. We hebben dit seizoen al vaak gezien dat we de wedstrijd moeten afmaken als we daar de kans toe krijgen. We moeten stouter worden voor het doel. Nochtans hebben we vandaag de wedstrijd gespeeld die we voor ogen hadden. Jammer genoeg werpt het gelijkspel een smet op onze wedstrijd", aldus nog Hanni. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.