Kara: "Ons concentreren op zondag"

VRIJDAG, 30 SEPTEMBER 2016, 17:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj stond deze namiddag de pers te woord naar aanleiding van de wedstrijd tegen Standard. De verdediger kwam ook even terug op het gelijkspel tegen Saint-Etienne, en hij was eerlijk in zijn besluit: "De verdediging moet hard werken aan de problemen."

"De ploeg is teleurgesteld", zegt de Senegalees over het gelijkspel tegen Saint-Etienne, "We speelden een goede wedstrijd maar hebben de punten uit handen gegeven door een slechte communicatie. Het is echt spijtig."

Mbodj was ook eerlijk in zijn analyse over de paars-witte verdediging: "Het is niet normaal dat we zoveel doelpunten slikken. We moeten dan geen excuses zoeken of zeggen dat we geen rechtsback of geen linksback hebben. Er zijn problemen in de verdediging en we moeten daar hard aan werken."

Zondag wacht de moeilijke verplaatsing naar de hel van Sclessin: “Het is nooit makkelijk om daar te spelen. We moeten ons goed concentreren. Zelf al is het publiek hevig, je moet je eigen spel spelen", besluit de Senegalees.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.