Hanni: "Ik voelde dat Teo daar liep"

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2016, 07:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni zorgde gisteren voor de voorzet waaruit Lukasz Teodorczyck kon scoren. De twee voelen mekaar perfect aan. "Wij zijn beiden efficient. Ik voelde gewoon dat Teo daar ging lopen", zegt Hanni. 

"De zestienmeter is de zone van Teo hé, hij weet perfect waar hij moet lopen. Ik keek niet eens waar ik moest trappen toen ik wegdraaide van mijn verdediger. Ook al zijn we heel verschillend, we hebben beiden onze rol. Ik probeer Teo te bedienen terwijl hij loopt en blijft lopen. Ik maak geen verschil tussen een assist of een goal, ik beleef aan beide evenveel plezier", gaat Hanni verder.

De Algerijn stond nochtans twee keer dicht bij een doelpunt: "Ik wilde de doelman twee keer door te benen trappen, maar beide keren had hij een geweldige reflex in huis. Misschien had ik moeten lobben ja, daarvoor moet ik de beelden nog eens bekijken. Het gaat allemaal ook zo snel, je moet in een fractie van een seconde beslissen. Maar geen nood, dan scoor ik wel tegen Brugge zeker ?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.