Nieuwe poll: hoe denkt u over bekeruitschakeling

VRIJDAG, 2 DECEMBER 2016, 20:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Anderlecht werd gisteren in de achtste finales van de Beker van België uitgeschakeld door Charleroi. De laatste bekerwinst van paars-wit dateert intussen al van 2008. Maar vindt u het erg dat Anderlecht eruit ligt of net goed?

De Beker van België wordt door velen als een tweederangscompetitie gezien. Dit uit zich in het feit dat heel wat club, Anderlecht gisteren ook, in bekermatchen meerdere basiskrachten laat rusten en invallers speelkansen geeft. Vindt u dit terecht? 

Vindt u het goed dat Anderlecht is uitgeschakeld en het zo krachten kan sparen voor de competitie? Of vindt u het spijtig, want de Beker is tenslotte toch een prijs? Of laat de Beker van België u koud? Laat het ons weten in de poll die u vindt op onze startpagina.

Vorige poll: Roef terecht op de bank

In onze vorige poll peilden we naar uw mening over het bankzittersstatuut van Davy Roef. 58 procent onder jullie steunt René Weiler in zijn keuze om Roef naar de bank te sturen. 37 procent vindt dit onterecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.