Komen er nog meer transfers?

WOENSDAG, 18 JANUARI 2017, 00:15 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De kans is klein dat Anderlecht nog transfers zal doen deze winter. Coach Weiler wou voornamelijk onmiddellijk inzetbare versterkingen op het middenveld en in de aanval. Met Thelin en Trebel, heeft hij die gekregen. Een doelman mag, maar hoeft niet per se.

Salvatore Sirigu blijft een optie al is Anderlecht wel verschoten van de looneisen van de doelman waardoor het vermoedelijk niet tot een transfer zal komen. 

In de verdediging rekent Weiler op Spajic en Deschacht als backups voor Kara en Nuytinck. Door de komst van Trebel, kan Dendoncker makkelijker een rijtje achteruit worden geschoven. De linker- en rechterback positie acht Weiler voldoende bezet nu iedereen weer fit is.

Toch is het niet onwaarschijnlijk dat Anderlecht nog blijft uitkijken naar opportuniteiten, zeker naarmate de transferperiode op zijn einde loopt. Mogelijk komt er toch nog een verrassing uit de lucht vallen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.