Rubén: "Blij dat ik de nul kon houden"

VRIJDAG, 17 FEBRUARI 2017, 07:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Rubén kreeg tegen Zenit Sint-Petersburg zijn kans in doel en het mag gezegd worden, hij deed enkele cruciale reddingen, al was zijn begin toch nog wat onzeker. Of de Spaanse doelman ook volgende week in Sint-Petersburg in doel staat is nog niet geweten: "Maar ik heb nu toch al kunnen tonen dat ik kwaliteiten heb", aldus Rubén.

"Ik ben blij met het rotatiesysteem", lacht Rubén, "Nu heb ik mij kunnen tonen en zo doe ik ook ritme op. Ik ben vooral blij dat ik de nul heb kunnen houden want Zenit is toch wel een goede ploeg. Dat heeft mij vertrouwen en ik heb meteen kunnen tonen dat ik kwaliteiten heb."

Of de Spanjaard ook de volgende Europa League wedstrijd in doel staat is nog niet geweten: "We zien wel, ik weet nog van niets. Hopelijk wel natuurlijk en zoniet, dan blijven we positief. We hebben hier een toffe groep bij Anderlecht en ik voel mij hier steeds beter", besluit Rubén.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.