Onyekuru: "De doelpunten zullen snel komen"

VRIJDAG, 18 AUGUSTUS 2017, 10:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het Astridpark heeft er een nieuwe chouchou bij: Henry Onyekuru. Tot grote onvrede en onbegrip van de fans, begon Onyekuru tegen Charleroi op de bank, iets waar de speler zelf niet zwaar aan tilt. "Ik begrijp dat ik op de bank zat." Het is duidelijk, Onyekuru voelt zich opperbest bij Anderlecht: "This team is perfect."

"Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze voor Anderlecht", zegt Onyekuru, "Ik voel mij hier perfect gelukkig. Het is geen ontgoocheling dat ik niet alles speel, ik begrijp ook dat ik tegen Charleroi op de bank zat. Ik respecteer elke keuze die de coach maakt."

"Begrijp mij niet verkeerd, ik wil alles spelen, maar dat gaat niet altijd. Er kunnen maar elf jongens op het veld staan he, ik ben realistisch genoeg om dat te beseffen. We hebben heel veel talent in ons team. Ik verwacht dan ook snel doelpunten, het is een kwestie van tijd voor we terugslaan. We werken alle dagen keihard op training", aldus nog Onyekuru. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.