Mbodj: "Tegen Sint-Truiden moet iedereen opstaan"

ZATERDAG, 19 AUGUSTUS 2017, 06:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was opnieuw Kara Mbodj die present tekende voor de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen Sint-Truiden nu zondag. De Senegalees weet dat zijn ploeg beter moet, maar wil nog niet van een crisis spreken. Toch heeft hij een belangrijke boodschap voor zondag: "Tegen Sint-Truiden moet iedereen opstaan."

"We ondervinden momenteel wat moeilijkheden, de ploeg draait nog niet helemaal", geeft Mbodj toe, "Het is dus logisch dat ze daar in de pers over praten. Maar over een crisis spreken is wel wat overdreven. Dit zijn nu eenmaal dingen die kunnen gebeuren."

RSC Anderlecht focust in tegenstelling tot vorig seizoen meer op balbezit, maar daar ligt het niet aan volgens de verdediger. "De coach doet net hetzelfde zoals hij vorig seizoen deed. Met het verschil dat hij nu enkele nieuwelingen moet inpassen. Maar het is waar, met de spelers dat we nu hebben moeten we meer scoren. Tegen Sint-Truiden moet dan ook iedereen opstaan."

Teodorczyk

"Teodorczyk heeft het momenteel wat moeilijk, dat overkomt elke voetballer wel eens. Hij is de talk of the town, maar je moet ook eens kijken naar de ballen die hij krijgt op wedstrijd. Dat is ook iets waar we als ploeg moeten aan werken. Teo heeft het karakter om terug te keren, en hij zal dat ook doen", gaat Kara verder.

Onyekuru

"Henry is al veel veranderd sinds hij bij Anderlecht zit. Hij is nu al veel opener dan toen hij hier aankwam. Ik heb hem inderdaad aangeraden om naar hier te komen. Hij zal hier veel bijleren", aldus nog de Senegalees.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.