Uitslagen Europese tegenstanders: PSG wint

ZONDAG, 15 OKTOBER 2017, 22:31 - Garrincha

ANDERE Net als Anderlecht heeft PSG zijn generale repetitie voor de Champions League-partij van woensdag gewonnen. Tegen staartploeg Dijon had het wel geen overschot. Onze landgenoot Thomas Meunier zorgde pas in de extra tijd voor de drie punten.

Dijon - PSG 1-2

PSG miste tegen Dijon de geblesseerden Thiago Silva, Kurzawa, Verratti en Motta. Pas na 70 minuten kon Meunier de score openen. Drie minuten voor tijd leek Dijon een punt uit de brand te slepen, maar in minuut 92 scoorde Meunier zijn tweede van de avond. PSG blijft zo aan de leiding met 25 op 27.

PSG speelde met: Areola, Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Yuri, Dani Alves, Rabiot, Draxler (73' Lo Celso), Di Maria (77' Lucas Moura), Mbappé, Neymar

Bayern München - Freiburg 5-0

Bayern München kende een gemakkelijkere namiddag. Tegen Freiburg kwam het al na acht minuten op voorsprong na een own-doelpunt. Coman maakte er op slag van rust 2-0 van. Thiago, Lewandowski en Kimmich dikten na de pauze aan tot 5-0. Bayern blijft zo tweede met 17 punten uit acht duels.

Bayern speelde met: Ulreich, Kimmich, Boateng (82' Süle), Hummels, Alaba, Javi Martinez (70' Rudy), Thiago, Robben, Müller (78' Tolisso), Coman, Lewandowski

Celtic - Dundee 1-0

Ook de vierde ploeg uit de poule van Anderlecht won dit weekend zijn wedstrijd. Een doelpunt van Ntcham volstond voor Celtic om met 1-0 te winnen van Dundee. Celtic blijft zo samen met Aberdeen aan de leiding.

Celtic speelde met: De Vries, Gamboa, (80 ' Ajer), Bitton, Boyata, Tierney, Ntcham, Eboue (67' Henderson), Roberts, McGregor, Sinclair, Griffiths (75' Dembélé)