Hanni: "Neem aub revanche voor die 5-0"

ZONDAG, 15 APRIL 2018, 09:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni is nog altijd erg verbonden met RSC Anderlecht. Dinsdagavond ging hij zelfs zijn ex-ploegmaats bezoeken terwijl die samen op restaurant zaten. En de Franco-Algerijn had maar één boodschap voor zijn ex-ploegmaats: "Ik smeek jullie, neem zondag alstublieft revanche voor die 5-0".

"We hadden van de trainer van Spartak Mouskou twee dagen vrij gekregen", zegt Hanni, "Toen ik hoorde dat ze op restaurant gingen ben ik langsgegaan. Ik heb hen gesmeekt om revanche te nemen voor die 5-0. Ik zal die wedstrijd nooit vergeten, heb er zelfs nachtmerries van gehad omdat ik een grote kans heb laten liggen. Ik reken op hun eergevoel om revanche te nemen. En ik heb er alle vertrouwen in, de ploeg heeft er goesting in."

"Ik verwacht een overwinning, er is ook geen andere optie dan winst. 'We' moeten winnen", zegt Hanni vol vuur, "Aan verlies wil ik zelfs niet denken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.