"Van Holsbeeck weg ? Geen commentaar"

MAANDAG, 16 APRIL 2018, 05:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock is terug van een deugdoende vakantie en was woonde gisteren de wedstrijd tegen Club Brugge bij. Zonder Herman Van Holsbeeck maar mét Daniet Spreutels. Over het ontslag van Van Holsbeeck wou de ere-voorzitter geen commentaar kwijt. 

"Jullie weten wat ik van het ontslag van Van Holsbeeck denk. Ik geef daar dus geen commentaar meer op", reageerde Vanden Stock, of toch nog dit, "De transfer van Markovic in de winterstop heeft heel wat kritiek gekregen en zie nu, hij kan ons nog veel diensten bewijzen." Daarmee maakt Vanden Stock toch duidelijk dat hij niet achter de beslissing van Marc Coucke, om Van Holsbeeck te ontslaan, staat.

"Stel dat Anderlecht de titel nog haalt, dan zal dat toch ook een beetje die van ons zijn", gaat Vanden Stock verder, "Maar Club Brugge blijft momenteel wel de favoriet om die binnen te halen. Ze hebben nog altijd een voorsprong van drie punten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.