Anderlecht twijfelt over Boeckx en denkt aan andere tweede doelman

DINSDAG, 15 MEI 2018, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Frank Boeckx raakt maar niet verlost van zijn hernia. Hoewel de entourage van de doelman niet panikeert, maakt Anderlecht zich wel zorgen. Kan het met Boeckx als tweede doelman aan het seizoen beginnen? Anderlecht denkt er daarom aan om een andere reservekeeper te halen en Boeckx als nummer drie aan boord te houden.

Eind december liet Boeckx zich opereren aan de rug. De doelman traint intussen alweer, maar heeft soms pijnstillers nodig om alles te kunnen afwerken. "Op dit moment vrezen we niet voor zijn carrière, maar we moeten alles onder controle houden", vertelde coach Hein Vanhaezebrouck vrijdag op zijn persconferentie.

Bij Anderlecht vindt men het riskant om met Boeckx als tweede doelman aan het seizoen te beginnen. Wat als hij niet fit is en er iets gebeurt met de eerste keeper? Boeckx laten gaan is geen optie: hij heeft nog een contract voor twee jaar en is belangrijk voor de groepsdynamiek. Daarom speelt de club met het idee om een andere tweede keeper te halen en Boeckx als nummer drie aan het seizoen te laten starten. Volledig fit kan hij dan opklimmen in de hiërarchie.



anderlecht-online forum