Belgen op het WK vandaag

MAANDAG, 18 JUNI 2018, 13:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE - ANDERE Vandaag is het D-day voor België op het WK. Daarnaast komt ook Isaac Kiese-Thelin een eerste keer in actie met Zweden.
 

Om 17u neemt België het op tegen Panama, waar AA-Gent belofte José Luiz Rodriguez in de selectie zit. Anderlecht-middenvelder Leander Dendoncker moet het wellicht stellen met een plekje op de bank. Er zijn echter nog heel wat Rode Duivels met een verleden bij Anderlecht.

Dat Vincent Kompany, Romelu Lukaku en Youri Tielemans doorbraken bij paars-wit hoeven we u niet meer te vertellen. Dries Mertens werd doorgestuurd door Anderlecht, Adnan Januzaj vertrok voor hij dat kon doorbreken. Daarnaast passeerden ook Michy Batshuayi en Marouane Fellaini op Neerpede.

In Zweden – Zuid-Korea (14u) valt uiteraard de naam Kiese-Thelin op, hij start vandaag op de bank bij Zweden. Daarnaast doet de naam Oscar Hiljemark misschien ook nog een belletje rinkelen. De middenvelder werd in 2012 aan Anderlecht gelinkt.

Om 20u is er nog Tunesië – Engeland. Bij de Noord-Afrikanen was er geen plaats in de selectie voor Hamdi Harbaoui. Dylan Bronn (AA Gent) is wel geselecteerd.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.