Kouyaté en Kara dromen van België

WOENSDAG, 20 JUNI 2018, 10:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Kara Mbodji is momenteel nog steeds speler van RSC Anderlecht, Cheikhou Kouyaté was dat enkele seizoenen geleden. Beide dromen om te blijven winnen op het WK en uiteindelijk te spelen tegen de Rode Duivels.

Kara speelde nog geen enkele minuut met Senegal, maar is niet teleurgesteld dat hij op de bank bleef zitten: "Het is normaal dat ik nog niet speel. Ik kom van ver, maar alles gaat goed, ook met mijn knie."

Cheikhou Kouyaté, kapitein van de Senegalezen, mocht de laatste acht minuten invallen tegen Polen. "Nu is het enkel de ploeg Senegal die telt, niet de kapitein Kouyaté. Ik heb er dus geen probleem mee om bankzitter te zijn. De coach maakt zijn keuze en ik moet die respecteren. Ik zal me wel nog kunnen laten zien op dit WK. Ik ben er mij van bewust dat we in de volgende ronde kunnen uitkomen tegen België. Dat zou geweldig zijn. Een droom die uitkomt, spelen tegen mijn tweede thuisland."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.