Blijft Trebel bij Anderlecht?

ZATERDAG, 18 AUGUSTUS 2018, 13:08 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Adrien Trebel scoorde gisteren met een vrije trap van net buiten de 16. De Anderlecht-kapitein had het 10 minuten eerder al eens geprobeerd met een heerlijke lob vanop 50 meter. De bal landde op de dwarslat. Trebel was bovendien heer en meester op het middenveld en dirigeerde Anderlecht naar een relatief vlotte 2-0 zege. Niet verwonderlijk dat het publiek regelmatig zong: "Allez Trebel, reste avec nous." Maar hoe zit dat nu? Blijft hij of niet?

Trebel voelt zich goed bij Anderlecht, dat is duidelijk. "Ik heb een goede voorbereiding achter de rug en ik werk iedere dag heel hard. We hebben dit seizoen ook een goede groep. Het is echt plezant met deze jongens." Ook de verstandhouding met Makarenko loopt prima. "Makarenko maakte indruk vanaf de eerste training. Hij heeft zeker het niveau voor Anderlecht en brengt de ploeg veel bij." aldus Trebel.

Trebel is onmisbaar geworden in deze ploeg en dus doet Anderlecht er alles aan om hem te houden. Trebel zelf wil Anderlecht enkel verlaten bij een nieuwe sportieve uitdaging. Maar iets concreet is er nog niet. Met Teodorczyk is er gisteren ook een zwaar contract vertrokken. Dit geeft Luc Devroe eventueel wat extra ruimte om te onderhandelen over de contractverlenging. Net als bij de transfer van 'Teo' kan ook Mogi Bayat hierin een prominente rol gaan spelen. De makelaar van Trebel werkt namelijk samen met Bayat.



anderlecht-online forum