Suray bezorgt U21 de zege in slotminuut

VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 2018, 22:28 - Garrincha

JEUGD De U21 van Anderlecht hebben vanavond met 3-2 gewonnen van Cercle Brugge. Verdediger Lucas Lissens zette Anderlecht al vroeg op voorsprong. Halfweg de eerste helft maakte Cercle gelijk. Luka Adzic scoorde kort daarna de 2-1 vanop strafschop. Op slag van rust hingen de bordjes weer gelijk. Mathis Suray scoorde in minuut 89 het winnende doelpunt.

Luka Adzic speelde een uur mee. Kristal Abazaj kwam niet van de bank. Ook Mohammed Dauda, hersteld van een blessure, deed één helf wedstrijdritme op.

Doelpunten:4' Lissens (1-0), 23' Deman (1-1), 27' Adzic (2-1, pen.), 45' Farias (2-2), 89' Suray (3-2)

Anderlecht speeld met:Moutha-Sebtaoui, El Kababri, Kiwior, Lissens, Nzita, Leoni, Loua (24' Bouchouari), Suray, Mayanga (60' Doku), Adzic (60' Verschaeren), Dauda (46' Dhauholou)
Bleven op de bank:Vercauteren, Sardella, Abazaj

Cercle speelde met:Carré, Meddour, Willem, Cathenis, Appin, Puskas, Somers, Swennen, Deman, Farias, Broos
Invallers:Verwaal, De Wulf, Guily, Cassaert, Ameys, De Baets, Rodriguez

Reian Meddour speelde tot vorig seizoen voor Anderlecht.