Vranjes, nog maar eens, op het matje

WOENSDAG, 16 JANUARI 2019, 10:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ognjen Vranjes is sinds gisteren weer aanwezig op Neerpede na zijn "ziekte". Al hechten ze bij RSC Anderlecht wel meer en meer geloof aan dat verhaal. Volgens de dokter van Vranjes waren zijn bloedwaarden niet goed. Gisteren trainde de Bosniër nog binnen. 

Ondertussen zit Vranjes wel weer in het oog van een mediastorm. Paars-wit wil op die berichtgeving niet meteen reageren: “De foto’s behoren tot de privésfeer. Daar reageren we niet op. Maar we gaan wel een gesprek met hem voeren over zijn gedrag", zegt persverantwoordelijke Marie Verbeke. 

De Bosniêr wordt dus nog maar eens op het matje geroepen bij Anderlecht. Of het allemaal nog nut heeft valt af te wachten. Het is ondertussen duidelijk dat de Bosniër mag vertrekken en de club heeft hem al aangeboden in Oekraïne en Turkije, voorlopig zonder succes.

Vranjes zelf wil van geen transfer weten, volgens zijn entourage blijft hij dus gewoon in Brussel: “Hij wil en zal spelen voor Anderlecht.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.