Coucke over Devroe: "Jammer, maar noodzakelijk"

DONDERDAG, 17 JANUARI 2019, 00:40 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Woensdagavond werd duidelijk dat de rol van Luc Devroe bij Anderlecht helemaal uitgespeeld was. Op het Gala van de Gouden Schoen reageerde Marc Coucke: "Luc heeft zijn uiterste best gedaan, maar jammer genoeg volgden de resultaten niet."

"Ik vind het heel jammer, maar we moesten deze beslissing nemen. Luc en ik zijn vrienden. We kennen elkaar al jaren en zijn samen naar Anderlecht gegaan", ging Coucke verder. "Hij heeft zijn uiterste best gedaan, maar jammer genoeg volgden de resultaten niet. Verschillende nieuwe spelers hebben niet gebracht wat we verwacht hadden. En dat kan niet bij Anderlecht."

"Er is intussen een nieuwe structuur gevormd en het was moeilijk Luc daar een plaatsje in te geven. Ik ben er zeker van dat hij een nieuwe club vindt, waar hij opnieuw zijn grote capaciteiten kan tonen. Op termijn zal deze beslissing positief voor hem uitdraaien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.