Kums: "Yari is beter"

VRIJDAG, 22 FEBRUARI 2019, 05:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sven Kums is tegenwoordig kapitein door de afwezigheid van Adrien Trebel. Het is dan ook zijn taak om de spelers toe te spreken in de cirkcel voor de wedstrijd. Het samenspel met Yari Verschaeren op het middenveld verloopt ook prima: “Hij doet mij aan mezelf beter met het verschil dat Yari beter is.”

Kums neemt zijn taak als kapitein ernstig, zijn vrouw is trouwens van mening dat hij met de band beter speelt, hij heeft meer vertrouwen. Al heeft de komst van dochter Juliette daar wellicht ook iets mee te maken: “Zij brengt positiviteit.”

Zondag wacht Club Brugge in het Astridpark: “Ik zal er bij iedereen inpepperen dat Club hier al twintig jaar niet komt winnen en dat we absoluut de drie punten moeten pakken, want play-off 2, dat kan gewoon niet”, zegt Kums. 

“Maar ik vind dat onze prestaties in stijgende lijn zitten”, gaat de middenvelder verder, “De mensen komen ook weer naar het stadion al heeft de jeugd daar ook veel mee te maken. Zij charmeren, zoals Verschaeren bijvoorbeeld: goeie kop, goeie voeten. Hij doet mij een beetje aan mezelf denken, alleen is hij veel beter dan ik.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.