Komt er ook een Allianz ArenA in Brussel ?

VRIJDAG, 22 FEBRUARI 2019, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In totaal nog zeven thuiswedstrijden in het Constant Vanden Stock Stadion voor het einde van het seizoen. En gaat RSC Anderlecht nadien dan voetballen in de Allianz ArenA?  Dat zou wel eens kunnen.

Als huidig seizoen erop zit start Anderlecht met werken aan de hoofdingang van het stadion. Een volledig nieuw stadion zit er niet meteen in. Toch bestaat de kans dat wel de naam van het stadion volgend seizoen een gesponsorde stadionnaam zal zijn. 

De grootste kanshebber om zijn naam aan het stadion te verlenen is momenteel Allianz, al zijn er daar wat struikelblokken met huidig grote sponsor BNP Paribas. Volgens Het Nieuwsblad  is de Nationale Loterij niet echt meer een kandidaat. Al denken wij niet dat we ze zo maar mogen uitsluiten. Ook nu siert elke thuiswedstrijd een grote rode lottobal de middenstip. Misschien moet de Nationale Loterij toch maar eens overwegen om die bal een paarse kleur te geven. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.