Rutten: "Het is een Belgische Barcelona - Real Madrid"

VRIJDAG, 22 FEBRUARI 2019, 14:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Club Brugge kreeg gisteren een pandoering in Oostenrijk, maar coach Fred Rutten verwacht zich niet aan een gewond dier. De coach voelt ook aan alles in de club dat dit de wedstrijd is die niet mag verloren worden: "Het is een soort Belgische Barcelona - Real Madrid".

Sinds 1998 kan Club Brugge niet meer komen winnen in het Constant Vanden Stock Stadion, maar daar wil Rutten niet van weten: "Nee nee, zo een dingen moet je mij niet komen vertellen. Ik voel en hoor en wel dat ze daar in mijn omgeving enorm mee bezig zijn, maar dat is het verleden. Enkel zondag is nu belangrijk."

"Brugge zal trouwens nu 200% gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen, ik verwacht mij niet aan een gewond dier. De ervaring leert mij dat spelers juist dan extra geprikkeld zijn om dingen recht te zetten."

"Ook de nieuwkomers weten wat er op het spel staat, de medespelers hebben hen al op de hoogte gebracht. Ze weten dat dit dé wedstrijd is, een soort van Barcelona-Real Madrid hé."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.