Belhocine: "Hoopvolle prestatie"

ZONDAG, 21 APRIL 2019, 22:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Karim Belhocine was voorzichtig optimistisch na de wedstrijd tegen AA Gent. Nee, winnen zat er niet in, maar toch zag de ad-interim coach hoopvolle dingen naar de volgende wedstrijden toe. 

Belhocine zag dat het vertrouwen bij zijn spelers nog niet helemaal terug is, maar hij zag wel mentaliteit, en dat is wat hij gevraagd had. "Ik heb mijn spelers zien strijden vandaag en dat had ik hen ook gevraagd. Alleen spijtig dat we de drie punten niet pakken. Maar ik heb mentaliteit, inspanning en solidariteit gezien en dat stemt mij hoopvol voor de resterende wedstrijden."

"Het vertrouwen is nog niet helemaal terug. We hadden een grote kans om de score te openen maar we lieten ze liggen. Toch zijn er bepaalde spelers die hun verantwoordelijkheid beginnen te nemen en de rest op sleeptouw nemen. Dat is al een goed begin om in de toekomst punten proberen te pakken. Gent was gevaarlijk op de counter en toch hebben we de nul kunnen houden. We verdienden vandaag meer dan één punt, spijtig", aldus nog Belhocine.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.