Transfer Vlap zit vast, Anderlecht overweegt alternatieven

VRIJDAG, 31 MEI 2019, 23:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De onderhandelingen tussen Anderlecht en Heerenveen over een transfer van Michel Vlap zitten in een impasse. Dat schrijft Voetbal International. In die mate zelfs dat Anderlecht overweegt om zich op andere spelers te richten voor Vlap zijn positie.

Begin deze week wees Heerenveen een Anderlecht-bod van vijf miljoen euro af. De Friezen weigeren echter een vraagprijs te noemen en dat irriteert Anderlecht, schrijft Voetbal International. Paars-wit is momenteel niet geneigd een nieuw bod uit te brengen.

Anderlecht is volgens het Nederlandse voetbaltijdschrift de enige club die al een concreet bod op Vlap heeft uitgebracht. Vanuit Duitsland polsten enkele clubs en Atalanta Bergamo toont ook interesse. De Italianen moeten echter eerst spelers verkopen.

Vlap zelf wil graag naar Anderlecht. Hij zit in de Brusselse club een ideale tussenstap naar de top. De komst van Vincent Kompany als manager draagt hiertoe bij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.