Overzicht verhuurde spelers: rood Sa, rentree Milic

ZONDAG, 20 OKTOBER 2019, 23:03 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de spelers die Anderecht dit seizoen verhuurt? Het overzicht.

Sven Kums won met AA Gent tegen het Waasland-Beveren van Olivier Ciryack Dhauholou. Het werd 2-0. Kums werd na 81 minuten vervangen. Dhauholou zat, hoewel fit, niet in de kern. Hij wacht nog op zijn eerste speelminuten.

Antonio Milic maakte zijn wederoptreden na een maand blessureleed. Bij Rayo Vallecano won hij met 0-3 bij Extremadura. Milic viel in na 75 minuten.

Josué Saverloor met Huesca bij Lugo met 3-2. De Anderlecht-verdediger kreeg in de 69e minuut zijn tweede gele kaart. Eén minuut later viel het winnende doelpunt.

Geen Aristote Nkakabij Santander dit weekend. Hij is geblesseerd. Zonder de middenvelder speelde Santander 3-3 gelijk tegen Tenerife.

Mohammed Dauda verloor met Esbjer met 3-1 bij FC Kopenhagen. De spits werd na 82 minuten vervangen.

James Lawrence speelde 78 minuten bij St. Pauli. Zijn club verloor met 0-1 van Darmstad. Het winnende doelpunt viel twee minuten nadat Lawrence het veld verliet. Lawrence kreeg ook een gele kaart.

Bubacarr Sannehzat niet in de wedstrijdkern bij Gözteppe. Zonder de Gambiaan verloor Gözteppe met 2-1 bij Basaksehir.

Hannes Delcroix en RKC leden hun negende nederlaag in tien matchen, maar het was nipt. Ajax klopte de Brabanders met 1-2. Delcroix speelde de hele partij.

Ognjen Vranjes ontbrak bij AEK Athene tegen Volos. AEK won met 3-2.

Ook Kristal Abazaj speelde dit weekend niet. Zonder Abazaj speelde Kukësi 0-0 gelijk tegen Skënderbeu.