Doku tekent bij tot 2022

VRIJDAG, 21 FEBRUARI 2020, 13:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Jérémy Doku verlengde zijn contract bij RSC Anderlecht tot 2022. Een juiste beslissing, zegt de flankaanvaller zelf. Sportief directeur Michael Verschueren is meer dan opgetogen met de beslissing van Doku; "Een voorbeeld voor alle jonge talenten bij RSC Anderlecht."

"Als jonge speler kan je nergens beter zijn dan bij RSC Anderlecht. Hier krijg je de kans om ervaring op te doen op het hoogste niveau", zegt Doku op de officële clubwebsite, "Elke dag leer ik iets bij van ervaren coaches en spelers met een indrukwekkende carrière zoals Vincent Kompany en Nacer Chadli.  Dit is een weloverwogen en logische stap in mijn nog jonge loopbaan”.

“Jeremy geeft het voorbeeld voor alle jonge talenten van RSC Anderlecht: bij RSCA kan elke jonge speler geduldig bouwen aan een grote carrière", sluit Verschueren aan, "Met deze beslissing stapt hij in de voetsporen van Romelu Lukaku, Leander Dendoncker, Dennis Praet, Youri Tielemans en vele andere talenten die de juiste stappen genomen hebben om te staan waar ze vandaag staan. Ik wil de staf en jeugdopleiding danken voor hun inzet en competentie. Zij hebben een groot aandeel in de ontwikkeling van Jeremy.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.