Ook nieuwe contracten voor Kana en Colassin

ZATERDAG, 22 FEBRUARI 2020, 09:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vincent Kompany, Frank Vercauteren en Michael Verschueren maken momenteel een doorlichting van de kern met het oog op volgend seizoen. Huurlingen Nacer Chadli en Philippe Sandler zijn moeilijk houdbaar. Dus zet paars-wit volop in op zijn eigen jonge talenten.

Derrick Luckassen hoopt Anderlecht definitief over te nemen van PSV, maar Chadli en Sandler houden wordt financieel quasi onmogelijk. De beperkte financiële middelen zorgen ervoor dat Anderlecht komende zomer op de transfermarkt weinig bewegingsruimte heeft. Dus komt het erop aan de jonge sterkhouders aan boord te houden.

Jeremy Doku tekende gisteren een verbeterd contract tot 2022. Marco Kana en Antoine Colassin zijn de volgende die zich aan een aanbod mogen verwachten. Dat weet Het Laatste Nieuws. De twee hebben een erg bescheiden contract en Anderlecht wil dat opwaarderen.

Colassin heeft nog een contract to 2022. Kana tekende in april vorig jaar zijn eerste profcontract. Er werd toen niet gecommuniceerd tot hoe lang dat loopt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.