Steegen: "Mensen blijven sensibiliseren"

ZATERDAG, 28 MAART 2020, 09:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht blijft dagelijks zijn supporters entertainen via sociale media, een bewuste strategie. Ze willen in de eerste plaats de mensen blijven sensibiliseren rond COVIS-19 door ondermeer getuigenissen van spelers, anderzijds houden ze de supporter ook op de hoogte van de maatregelen. 

"We hebben met het communicatieteam onmiddellijk een strategie bepaald", zegt David Steegen, communicatieverantwoordelijke van Anderlecht, "Het belangrijkste is om de mensen te blijven sensibiliseren en proberen we voortdurend te doen."

"Regelmatig zetten we een getuigenis van een speler online zoals Vincent Kompany of Frank Boeckx. Elke dag brengen we een stuk over de sleutelmomenten in de geschiedenis van de club."

"Ook aan de jonge supporters hebben we gedacht. Zo is er een tekenwedstrijd van de Ketjesclub of een puzzelwedstrijd waar ze prijzen kunnen mee winnen", gaat Steegen verder, "Er staan nog een paar dingen klaar voor de komende weken zowel voor de grote als de kleine supporters."

#RSCAagainstcorona



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.