Heerenveen-doelman 'hoog op verlanglijstje'

WOENSDAG, 13 MEI 2020, 08:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens het Algemeen Dagblad staat Warner Hahn hoog op het verlanglijstje van Anderlecht. De 27-jarige doelman is einde contract bij Heerenveen en wil niet bijtekenen. Hij heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. 

Hahn begon zijn carrière bij Dordrecht. Na twee succesvolle jaren in de Nederlandse tweede klasse tekende hij in 2014 bij Feyenoord. De Rotterdammers leenden hem meteen uit aan Zwolle, waar hij 32 wedstrijden keepte in de Eredivisie.

Vervolgens keerde Hahn terug naar Feyenoord, maar in anderhalf jaar speelde hij er geen match. Een nieuwe uitleenbeurt van een half jaar aan Excelsior was wel een succes. In 2017 liet Feyenoord de doelman naar Heerenveen vertrekken. Sinds 2017 is hij daar eerste doelman, al speelde hij in zijn eerste jaar door een schouderblessure niet veel wedstrijden.

Eind juni is Hahn einde contract in Friesland. Naast Anderlecht tonen ook Göztepe, Swansea en clubs uit de Engelse tweede klasse en Amerikaanse MLS interesse. "Het is wachten totdat zaken worden geconcretiseerd en de juiste kant op vallen", zegt manager Revien Karhai in het Algemeen Dagblad.



anderlecht-online forum