Miljan Mrdakovic overleden

ZATERDAG, 23 MEI 2020, 23:56 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Miljan Mrdakovic is overleden op 38-jarige leeftijd. De Servische spits is een van de talloze jonge spelers die er niet in slaagde om door te breken bij Anderlecht, maar wel tot de A-kern behoorde. Hij speelde ook een seizoen voor AA Gent.

Mrdakovic verhuisde naar Anderlecht op 16-jarige leeftijd om in 2001 te worden opgenomen in de A-kern. Hij speelde echter geen minuut zodat hij werd uitgeleend aan Eendracht Aalst, ook met weinig succes.

Mrdakovic keerde terug naar Servië waar hij bij OFK Belgrado plotseling 20 maal scoorde. AA Gent ging hem prompt halen, maar daar scoorde hij slechts vijfmaal. De Serviër verliet Gent en speelde nog voor heel wat clubs, gaande van clubs in China en Cyprus tot clubs in Singapore en Griekenland. In 2017 hing Mrdakovic de schoenen aan de haak. Op de Olympische Spelen van 2008 maakte hij deel uit van de Servische selectie.

De Servische media meldt dat Mrdakovic zelfmoord zou gepleegd hebben.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.