Dames knopen weer aan met monsterscore

ZATERDAG, 24 APRIL 2021, 18:26 - TCV

DAMES De damesploeg van Anderlecht heeft in de tweede wedstrijd van Play-off 1 Standard verpletterd met 6-0. Na de 0-1 nederlaag in de laatste competitiewedstrijd en de 0-0 vorige week tegen OHL, knopen de dames met deze score weer aan met de overwinning. De dames verloren in de reguliere competitie drie punten en staan momenteel zes punten voor op Standard. Aan Play-off 1 bij de dames nemen vijf clubs deel.

Voor Anderlecht opende Wullaert de score na dertien minuten. Voor rust zorgden Toloba en nogmaals Wullaert nog voor twee extra doelpunten. Na rust scoorde Van Gorp tweemaal en scoorde ook Deloose nog een keer.