Zirkzee waarschijnlijk niet in basis

DONDERDAG, 5 AUGUSTUS 2021, 11:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Joshua Zirkzee stapte mee op het vliegtuig richting Albanië en staat ook op de spelerslijst. Aan de aftrap vanavond moet de spits evenwel nog niet verwacht worden, mogelijk zitten er wel speelminuten in. Vincent Kompany wil vooral niets forceren. 

Kompany is meer dan opgetogen over zijn nieuwe spits. "Normaal belanden spelers zoals Zirkzee niet in België, hij is de opportuniteit waar we naar zochten. Het is nu aan hem om hier net als Nmecha stappen te zetten en zich te bewijzen. Ze zijn trouwens niet vergelijkbaar met elkaar, wel op gebied van techniek maar Zirkzee heeft ook fysieke présence is kopbalsterk en kan ook presteren met zijn rug naar de goal."

"Het zal nog even wachten zijn op zijn topniveau maar hij kan wel speelminuten maken. We hebben trouwens niet de luxe om iemand op een paar maanden klaar te stomen, hij moet op korte termijn inzetbaar zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.