Riemer: "We staan nog eerste en hebben alles in eigen hand"

ZONDAG, 28 APRIL 2024, 22:48 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op speeldag 6 van de competitie heeft Anderlecht zijn grote rivaal Club Brugge zien langszij komen in het klassement. Trainer Brian Riemer blijft echter kalm en hoopt op positief nieuws uit de ziekenboeg. Ondanks een teleurstellend gelijkspel, blijft Riemer vastberaden om de titel binnen te halen. Tijdens de analyse van de wedstrijd uitte de trainer zijn teleurstelling over het spel van zijn team, ondanks de kansen die ze op het einde nog kregen om te winnen.

"Na een goede eerste helft, waarin het wedstrijdplan goed leek te werken, verloren we na rust de grip op de wedstrijd", klonk het.

"Hoewel Club Brugge momenteel in vorm lijkt te zijn, blijf ik gefocust op mijn eigen team. Anderlecht staat nog steeds aan de leiding staat in het klassement. Ik hoop ook snel enkele geblesseerde spelers te kunnen recupereren."

Het recupereren van een aantal sleutelspelers, kan inderdaad essentieel zijn voor het behalen van de titel. Paars-wit mist namelijk balvastheid en creativiteit, wat ook Riemer vaststelde. Hij benadrukt dat het team er alles aan zal doen om de spelers speelklaar te krijgen, maar dat er geen onnodige risico's genomen worden.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.