Anderlecht verplettert Oostende na de rust

5-8-2018 20:21:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht is het nieuwe seizoen begonnen met een 6 op 6. Ook tegen KV Oostende regende het doelpunten. Santini maakte net als vorige week tegen Kortrijk een hattrick en ook Dimata scoorde twee keer. "Vorig ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Oostende (05-08-2018)
Vanmiddag om 14.30 uur speelt Anderlecht zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Een vernieuwd Anderlecht in een vernieuwd Constant Vanden Stock-stadion. Tegenstander is KV Oostende, de ex-club van Marc Coucke, Antonio Milic, Knowledge Musona, Luc Devroe en nog enkele andere nieuwe stafleden.
>> Lees verder

Opstelling: Anderlecht - Oostende (05-08-2018)
Anderlecht ontvangt om 14u30 KV Oostende. Het begint met tien dezelfde namen als tegen KV Kortrijk. Enkel Bornauw ontbreekt, vermoedelijk door een blessure. Appiah neemt zijn plaats in.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.