Kortrijk straft defensief geklungel van Anderlecht af

17-8-2019 21:40:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht wacht na 4 speeldagen nog altijd op zijn eerste zege van het seizoen. Meer nog, Anderlecht slikte in Kortrijk zelfs zijn tweede nederlaag van het seizoen. RSCA was achterin zeer kwetsbaar en ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Vandenbempt: "Gelukkig voor Anderlecht is voetbal niet altijd logisch" (18-08-2019)
Journalist Peter Vandenbempt reageerde in het journaal van Eén op de nederlaag van Anderlecht in Kortrijk en de tegenvallende start van Paars-wit.
>> Lees verder

Zulj afwezig wegens blessure (18-08-2019)
Geen Peter Zulj op het scheidsrechtersblad van de wedstrijd tussen Anderlecht en Kortrijk. De Oostenrijker kampt met een blessure aan de hamstrings. Heel ernstig is het niet. 
>> Lees verder

Kompany: "Deze nederlaag neem ik op mij" (17-08-2019)
Speler-coach Vincent Kompany reageerde eerlijk na de nederlaag op Kortrijk. Tegen Sporza legde hij uit wat er allemaal verkeerd (en in de eerste helft goed) liep. "De tweede helft was onacceptabel. De jongens wisten dat zij het moesten doen en dat is niet gebeurd. Dan moeten we conclusies trekken."
>> Lees verder

Gemiste kansen, VAR en defensieve fouten nekken Anderlecht (17-08-2019)
Anderlecht heeft ook zijn vierde competitiewedstrijd niet kunnen winnen. Op Kortrijk leek er 45 minuten lang geen vuiltje aan de lucht. Tot de VAR in de fout ging en Kortrijk op en over Anderlecht walste. Met wedstrijden tegen Genk, Standard, Antwerp en Club Brugge voor de boeg dreigt een rampzalige competitiestart.
>> Lees verder

Chadli meteen in de basis, Sambi terug op de bank (17-08-2019)
Om 18.00 u speelt Anderlecht op KV Kortrijk. Anderlecht gaat er opzoek naar zijn eerste overwinning.
>> Lees verder

Verlies voor U19 op Otten Cup (17-08-2019)
Na het gelijkspel gisteren tegen Inter Milan kruisten onze U19 deze morgen de degens met Everton. De wedstrijd eindigde op een 1-2 verlies. Ondanks een vroege goal van Mohammed Guindo slaagden onze jongens er niet in de voorsprong vast te houden.
>> Lees verder

Peruviaan gelinkt aan Anderlecht (16-08-2019)
De Peruviaanse website Depor meldt dat Anderlecht interesse toont in Gonzales Chirstofer. De 26-jarige middenvelder speelt sinds januari voor Sporting Cristal en speelde al 18 keer voor de nationale ploeg. Ook Standard zou interesse tonen.
>> Lees verder

U19 beginnen met gelijkspel op Otten Cup (16-08-2019)
De U19 van Anderlecht zijn op de PSV Otten Cup begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen titelverdediger Inter Milaan. Alonzo Engwanda (foto) opende de score, maar Inter wist snel erna de gelijkmaker te scoren via Vergani.
>> Lees verder

Verschueren: "Geen contract, wel meetrainen" (16-08-2019)
Michael Verschueren heeft meer uitleg gegeven op het nieuws dat Vincent Kompany wil terughalen naar Anderlecht. De sportief directeur nuanceert de berichtgeving van Het Laatste Nieuws vanmorgen. "Een contract is momenteel niet realistisch", zegt hij.
>> Lees verder

Eerste competitiewedstrijd U21 uitgesteld (16-08-2019)
De eerste competitiewedstrijd van de paars-wite U21 van nu maandag tegen Oud-Heverlee Leuven wordt uitgesteld naar een latere datum. Dit komt doordat een groot deel van de U21-kern van coach Craig Bellamy dit weekend speelt op de PSV Otten Cup.
>> Lees verder

Damesploeg loot tegenstander uit Kazachstan (16-08-2019)
Om 14.00 uur werd er geloot voor de 1/16 finales van de Champions League bij de dames. Anderlecht komt uit tegen BIIK Kazygurt, een club uit Kazachstan.
>> Lees verder

Transfer Trebel nog niet voor morgen (16-08-2019)
Het is alweer even stil rond Adrien Trebel. De Fransman moet vertrekken bij Anderlecht, maar zijn naam duikt zelden tot niet op in de transferberichten. Het Laatste Nieuws weet dat Nantes nog steeds interesse heeft, maar dat een vertrek wellicht voor de laatste dagen of uren van de transferperiode zal zijn.
>> Lees verder

Kompany probeert Chipciu op rechtsachter (16-08-2019)
Schrik niet als Anderlecht morgen voor de vierde keer in vier competitiewedstrijden met een andere rechtsback start. Alexandru Chipciu is hersteld van zijn kuitblessure en Vincent Kompany probeerde de Roemeen deze week op training uit als rechtsback. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
>> Lees verder

Kompany wil Vanden Borre laatste kans bieden (16-08-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws wil Kompany uithalen met een serieuze verrassing, namelijk het terughalen van Anthony Vanden Borre (31). De ex-speler van Paars-wit is momenteel een vrije speler, dus echt haasten hoeft Anderlecht zich niet te doen.
>> Lees verder

Sam: "Mijn salariseisen waren echt niet hoog" (15-08-2019)
Sidney Sam traint sinds kort bij de U19 van Borussia Dortmund. In de Duitse krant Riviersport kijkt hij ook even terug op zijn test bij Anderlecht. Alles leek in kannen en kruiken voor een contract, maar finaal kwam er toch geen deal. "In een club hebben niet alleen de coach en sportief directeur iets te zeggen."
>> Lees verder

Mogelijke tegenstanders Anderlecht in Champions League (15-08-2019)
Morgen kent Anderlecht zijn tegenstander voor de 1/16 finales van de Champions League bij de dames. Om 14.30 uur wordt er geloot in Nyon.
>> Lees verder

U19 dit weekend naar Otten Cup (15-08-2019)
De U19 van RSC Anderlecht nemen dit weekend deel aan de PSV Otten Cup. Anderlecht is ingedeeld in groep A, samen met Everton, Inter en Red Bull Brazil. Anderlecht begint aan het toernooi op vrijdag om 15u20 tegen Inter. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.