Simon Davies: "Verwachten van ervaren spelers meer persoonlijkheid en leiderschap"

16-9-2019 10:0:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De toon op Anderlecht wijzigt. Na de nieuwe nederlaag tegen Antwerp was Simon Davies niet langer de coach die vooral zalft. ?De manier waarop we de tweede helft aanvatten, was onaanvaardbaar?, aldus de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht - Antwerp: 1-2 (15-09-2019)
Anderlecht kon geen tweede topper op rij winnen. Na een overwicht in de eerste helft, kwam Antwerp op voorsprong via Refaelov. Chadli hing niet veel later de bordjes gelijk, maar door de rode kaart van Sambi Lokonga werd het moeilijk. Miyoshi legde dan ook de eindstand vast met een goal in de 87e minuut.
>> Lees verder

Antwerp overklast Anderlecht na de rust (15-09-2019)
Anderlecht blijft steken op vijf punten na een nieuwe nederlaag. In de tweede helft trok Antwerp het laken resoluut naar zich toe terwijl Anderlecht vooral moest rekenen op een sterke Van Crombrugge om de schade te beperken.
>> Lees verder

Verschueren praat met supporters (16-09-2019)
Na zeven speeldagen is de balans 5 op 21  voor RSC Anderlecht. Een pijnlijke ervaring voor de supporters die ondanks die zware balans achter de ploeg blijven staan. Na de nederlaag tegen Antwerp ging de volledige ploeg en staff het publiek dan ook groeten uit respect voor hun niet aflatende steun.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.