Vist Kompany Trebel op tegen Club? Kompany zag Trebel aan het werk

17-9-2019 7:29:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Wat maanden géén optie was, is dat nu ineens wel. Adrien Trebel (28) maakt kans op een basisplek tegen Club, gisteren deed hij ritme op bij de beloften.Had hijzelf het nog steeds geïnteresseerde Saoedische ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Trebel gestart bij U21 (16-09-2019)
Adrien Trebel is weer voetballer. Om 19u30 stond hij in de basis bij de beloften voor de wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven. De kans bestaat dat Vincent Kompany hem nadien weer opvist voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge.
>> Lees verder

U21 ruim langs OH Leuven (16-09-2019)
De U21 van Anderlecht hebben vanavond met 5-1 gewonnen van OH Leuven. Francis Amuzu en Jeremy Doku (foto) scoorden elk twee keer. Adrien Trebel speelde, onder het oog van Vincent Kompany, de volledige wedstrijd. Thierry Lutonda en Hotman El Kababri maakten hun wederoptreden.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.