Roofe niet, Kompany onzeker tegen Club-Brugge

19-9-2019 17:10:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Er waren al Anderlecht-fans die begonnen hopen, maar realistisch was het niet echt. Kemar Roofe zal normaal gezien zelfs niet tot de wedstrijdselectie van zondag behoren. Voor Vincent Kompany is het afwachten.Roofe ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Postscriptum: Spreekkoren bis (20-09-2019)
We zijn het er vast over eens dat een scheidsrechter in min of meer serene omstandigheden zijn job moet kunnen uitoefenen.  Net zoals we het er wellicht over eens zijn dat het op dat vlak behoorlijk meevalt op Anderlecht.
>> Lees verder

Opinie: Kwetsende spreekkoren (?) (20-09-2019)
Woensdag werd Anderlecht door de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB getrakteerd op een effectieve boete van 1.000 euro wegens kwetsende spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche.
>> Lees verder

"We kennen de kwaliteiten van dit Club Brugge" (19-09-2019)
Simon Davies heeft vanmiddag met de pers gesproken naar aanleiding van de wedstrijd in Brugge op zondag.
>> Lees verder

Davies: "Onzeker of Kompany kan spelen" (19-09-2019)
Goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg in de aanloop naar de topper van zondag tegen Club Brugge. De blessure van Sieben Dewaele valt beter mee dan verwacht. Minder goed nieuws komt er van Luka Adzic en Vincent Kompany.
>> Lees verder

Roofe en Trebel mogelijk in de kern voor zondag (19-09-2019)
Behoorlijk goed nieuws voor Anderlecht, want spits Kemar Roofe trainde gisteren voor het eerst mee met de groep sinds hij werd aangekocht van Leeds.
>> Lees verder

Anderlecht beboet voor supportersgezangen (18-09-2019)
De geschillencomissie van de KBVB heeft Anderlecht een boete van 1000 euro opgelegd voor spreekoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche. De feiten deden zich voor op de openingsspeeldag van de competitie in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Van Driessche noteerde ook dat hij een aansteker naar het hoofd toegeworpen kreeg.
>> Lees verder

KBVB: "Veiligheid Steven Defour was niet gegarandeerd" (18-09-2019)
Opvallende tweet deze middag van de KBVB, waarin het zegt dat de veiligheid van Steven Defour niet gegarandeerd kon worden bij diens wissel. "Daarom liet onze scheidsrechter (Lawrence Visser nvdr.) toe dat Defour het veld mocht verlaten aan de middenlijn", klinkt het.
>> Lees verder

Kompany traint individueel (18-09-2019)
Vincent Kompany is op de terugweg na zijn blessure. Al blijft de wedstrijd tegen Club Brugge nog twijfelachtig. Men wil vooral geen risico nemen en Kompany pas brengen als hij 100 % fit is. Gisteren trainde de speler-manager al individueel. 
>> Lees verder

Vanden Stock ondergaat hartoperatie (18-09-2019)
Ex - RSC Anderlecht voorzitter Roger Vanden Stock is gisteren geopereerd aan het hart. Vanden Stock kreeg een overbrugging. De operatie is goed verlopen en Vanden Stock kan nu starten aan de revalidatie. 
>> Lees verder

Boucaut fluit topper (17-09-2019)
Zondag om 18 uur staat de topper op het programma. RSC Anderlecht gaat op bezoek bij Club Brugge in het Jan Breydel Stadion. Alexandre Boucaut krijgt de taak om deze topper in goede banen te leiden. Jimmy Cremers en Pieter Becquet zijn de lijnrechters die hem bijstaan. 
>> Lees verder

Gelukkige verjaardag "layoja" (17-09-2019)
Vorig jaar was de verjaardag aan onze aandacht ontsnapt, maar dit jaar zijn we er als één van de eerste bij. Gelukkige verjaardag aan ons webteamlid "layoja" die vooral instaat voor de Engelse sectie. Geniet van je dag en bedankt voor je dagelijkse inzet !! Hip hip hoera !!
>> Lees verder

Chipciu opnieuw geblesseerd (17-09-2019)
RSC Anderlecht moet het opnieuw zonder Alexandru Chipciu doen. Niet dat hij al veel minuten maakte. De Roemeen was de hele voorbereiding en een deel van de start al out met een hamstringblessure. Nu is hij dus opnieuw geblesseerd uitgevallen. 
>> Lees verder

Bayat op Neerpede (17-09-2019)
Gisteren zagen we foto’s van Anthony Vanden Borre die zijn toekomst bij RSC Anderlecht kwam bespreken. In de wandelgangen kwam hij Mogi Bayat tegen, die kwam er ook een toekomst bespreken, niet die van hem maar van zijn speler Adrien Trebel.
>> Lees verder

Verjaardag Luka Adzic (17-09-2019)
Vandaag verjaart Luka Adzic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.