Van Handenhoven: "Ik paste niet meer in profiel van Coucke, Kompany en Verschueren"

21-9-2019 16:0:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De voorbije jaren werkte Gunther Van Handenhoven als teammanager bij RSC Anderlecht. Enkele weken geleden kwam daar verandering in. Anderlecht bedankte Van Handenhoven voor bewezen diensten. Nu reageert ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Van Crombrugge behoedt Anderlecht voor monsterscore (22-09-2019)
Anderlecht heeft vanavond met 2-1 verloren van Club Brugge. De cijfers doen anders vermoeden, maar Anderlecht werd in Jan Breydel van het kastje naar de muur gespeeld. Hendrik Van Crombrugge keepte een wereldmatch en behoedde paars-wit van dubbele cijfers.
>> Lees verder

Opstelling: Trebel start (22-09-2019)
Zoals verwacht start Adrien Trebel straks tegen Club Brugge voor het eerst dit seizoen in de basiself. Vincent Kompany plaatst zichzelf op de bank, hij is nog niet 100 procent fit na zijn blessure. Hetzelfde geldt voor Sieben Dewaele.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht (22-09-2019)
Vanmiddag om 18 uur staat in het Jan Breydel-stadion de topaffiche Club Brugge - Anderlecht op het programma. Het zoekende Anderlecht hoopt op een stunt tegen de vlot draaiende vice-kampioen. De Bruggelingen hebben zelfs de luxe om Mbaye Diagne naast de selectie te laten.
>> Lees verder

Kompany en Trebel in kern voor Brugge (21-09-2019)
Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Trebel als Kompany in de kern zitten voor de match tegen Brugge. Drie andere spelers ontbreken dan weer.
>> Lees verder

Postscriptum: Spreekkoren bis (20-09-2019)
We zijn het er vast over eens dat een scheidsrechter in min of meer serene omstandigheden zijn job moet kunnen uitoefenen.  Net zoals we het er wellicht over eens zijn dat het op dat vlak behoorlijk meevalt op Anderlecht.
>> Lees verder

Opinie: Kwetsende spreekkoren (?) (20-09-2019)
Woensdag werd Anderlecht door de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB getrakteerd op een effectieve boete van 1.000 euro wegens kwetsende spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche.
>> Lees verder

"We kennen de kwaliteiten van dit Club Brugge" (19-09-2019)
Simon Davies heeft vanmiddag met de pers gesproken naar aanleiding van de wedstrijd in Brugge op zondag.
>> Lees verder

Davies: "Onzeker of Kompany kan spelen" (19-09-2019)
Goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg in de aanloop naar de topper van zondag tegen Club Brugge. De blessure van Sieben Dewaele valt beter mee dan verwacht. Minder goed nieuws komt er van Luka Adzic en Vincent Kompany.
>> Lees verder

Roofe en Trebel mogelijk in de kern voor zondag (19-09-2019)
Behoorlijk goed nieuws voor Anderlecht, want spits Kemar Roofe trainde gisteren voor het eerst mee met de groep sinds hij werd aangekocht van Leeds.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.