Trebel en Kompany in selectie tegen Club-Brugge

22-9-2019 0:39:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht speelt straks de topper tegen Club Brugge en er zijn wel enkele verrassingen in de selectie van paars-wit. Zo zijn Trebel en Kompany opgenomen in de kern. Zulj en Nasri zijn er dan weer niet ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Roofe fit voor Beerschot (23-09-2019)
Nieuws waar veel Anderlecht-supporters al een tijdje naar verlangen; Kemar Roofe is door de medische staff fit bevonden voor de bekermatch op Beerschot aanstaande woensdag. Verwacht werd dat de spits deze avond zijn wederoptreden zou maken in de beloftenmatch tegen AA Gent, maar op het wedstrijdblad was geen spoor te bespeuren van de Engelsman.
>> Lees verder

Beloften verslaan Gent met 3-2 (23-09-2019)
Deze avond speelden de beloften hun wedstrijd tegen AA Gent. Anderlecht won de partij met 3-2 en wipt zo over Gent naar de leiding van het klassement. Antoine Colassin, Knowledge Musona en Nayel Mehssatou (foto) scoorden voor Anderlecht. Anderlecht voert het klassement aan met 9 op 12.
>> Lees verder

Kompany nam Colassin mee naar Brugge (23-09-2019)
Antoine Colassin zou wel eens de volgende jeugdspeler kunnen zijn die Vincent Kompany laat debuteren. De 18-jarige spits reisde gisteren mee naar Brugge, deed de opwarming mee, maar viel als negentiende man net naast het wedstrijdblad.
>> Lees verder

Doelpunt Abazaj, Milic weken out (23-09-2019)
Slechts zes van de elf door Anderlecht door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Kristal Abazaj liet zich het meest gelden. Hij scoorde een belangrijk doelpunt voor Kukësi. Bubacarr Sanneh moet zich dan weer zorgen maken.
>> Lees verder

Roofe debuteert vanavond bij U21 (23-09-2019)
Kemar Roofe speelt vandaag zijn eerste wedstrijdminuten in het shirt van Anderlecht. De Engelse spits zal bij de U21 zijn wederoptreden maken na twee maanden blessureleed. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
>> Lees verder

Sardella valt uit en is onzeker voor bekerwedstrijd (23-09-2019)
Killian Sardella zag een uur lang sterretjes tegen de de Brugse aanvallers. Toen moest hij naar de kant met een spierblessure. Het is onzeker of de 17-jarige verdediger hersteld is voor de bekerwedstrijd van overmorgen tegen Beerschot.
>> Lees verder

Luckassen: "Ik begrijp dat we ongeloofwaardig overkomen" (23-09-2019)
Derrick Luckassen beleefde een moeilijk debuut voor Anderlecht. Na afloop was de Nederlandse verdediger wel opvallend positief. "Ik vond het verschil tussen Club Brugge en ons niet zo groot. Er lag ruimte die we konden benutten, maar ons tweede bal was een hele wedstrijd slecht."
>> Lees verder

"Ervaren jongens moeten nu voor positieve vibe zorgen" (23-09-2019)
Hendrik Van Crombrugge behoedde Anderlecht voor een zware nederlaag, maar hij begon zijn wedstrijdanalyse met de hand in eigen boezem te steken. "Het eerste doelpunt was mijn fout. Ik had die bal verder moeten wegboksen. Jammer, want hierdoor kreeg Club Brugge vertrouwen."
>> Lees verder

"Zoals Club speelde, dat kunnen wij ook" (23-09-2019)
Amper 5 op 24 na acht wedstrijden en compleet weggespeeld door Club Brugge: toch lijkt het vertrouwen bij Anderlecht niet geraakt. "Natuurlijk geloven we nog in de titel", vertelde Alexis Saelemaekers na de partij. "Zoals Club Brugge speelde, dat kunnen wij ook. Misschien zelfs beter."
>> Lees verder

"Wedstrijdverloop niet ideaal voor rentree Kompany" (23-09-2019)
Vincent Kompany zat tegen Club Brugge op de bank. Hoewel het sportief voor geen meter liep, bleef hij daar ook 90 minuten zitten. "We wilden geen risico's nemen", aldus coach Simon Davies. "We hadden weinig de bal en er waren veel sprints. Dat is niet ideaal voor een hamstringblessure."
>> Lees verder

Van Crombrugge behoedt Anderlecht voor monsterscore (22-09-2019)
Anderlecht heeft vanavond met 2-1 verloren van Club Brugge. De cijfers doen anders vermoeden, maar Anderlecht werd in Jan Breydel van het kastje naar de muur gespeeld. Hendrik Van Crombrugge keepte een wereldmatch en behoedde paars-wit van dubbele cijfers.
>> Lees verder

Opstelling: Trebel start (22-09-2019)
Zoals verwacht start Adrien Trebel straks tegen Club Brugge voor het eerst dit seizoen in de basiself. Vincent Kompany plaatst zichzelf op de bank, hij is nog niet 100 procent fit na zijn blessure. Hetzelfde geldt voor Sieben Dewaele.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht (22-09-2019)
Vanmiddag om 18 uur staat in het Jan Breydel-stadion de topaffiche Club Brugge - Anderlecht op het programma. Het zoekende Anderlecht hoopt op een stunt tegen de vlot draaiende vice-kampioen. De Bruggelingen hebben zelfs de luxe om Mbaye Diagne naast de selectie te laten.
>> Lees verder

Kompany en Trebel in kern voor Brugge (21-09-2019)
Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Trebel als Kompany in de kern zitten voor de match tegen Brugge. Drie andere spelers ontbreken dan weer.
>> Lees verder

Postscriptum: Spreekkoren bis (20-09-2019)
We zijn het er vast over eens dat een scheidsrechter in min of meer serene omstandigheden zijn job moet kunnen uitoefenen.  Net zoals we het er wellicht over eens zijn dat het op dat vlak behoorlijk meevalt op Anderlecht.
>> Lees verder

Opinie: Kwetsende spreekkoren (?) (20-09-2019)
Woensdag werd Anderlecht door de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB getrakteerd op een effectieve boete van 1.000 euro wegens kwetsende spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.