Supporters (ook kinderen) van Club-Brugge hebben ondergrens marginaliteit bereikt

23-9-2019 10:49:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Club Brugge zette zondagavond eeuwige rivaal RSC Anderlecht aan de kant. Het won met 2-1. Voor aanvang van de klassieker maakte Club geen al te beste beurt.Toen Vincent Kompany en co in het Jan Breydelstadion ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

"Respect voor Beerschot is er" (24-09-2019)
Morgen start de bekercampagne voor RSC Anderlecht tegen Beerschot Wilrijk. Het doel is om zeker al de volgende ronde te halen want paars-wit wil zover mogelijk geraken in de Beker. Ze nemen dan ook het zekere voor het onzekere en trainde de voorbije dagen ook al op penalty's trappen. 
>> Lees verder

"Als Anderlecht-speler moet je altijd persoonlijkheid hebben" (24-09-2019)
De verplaatsing naar Jan Breydel is nooit geen gemakkelijke. En al zeker niet voor jonge spelers. Toch mag die sfeer geen intimidatie zijn voor de jonge spelers, benadrukt Simon Davies. "Dat moet nu eenmaal de wedstrijden zijn waarvoor ze spelen."
>> Lees verder

"Blijven achter onze filosofie staan" (24-09-2019)
De druk is groot bij RSC Anderlecht, geen mens die dat gaat ontkennen. Toch blijft iedereen geloven in het project en wisten ze van in het begin dat hun filosofie tijd ging nodig hebben, alleen hebben dze die tijd een beetje onderschat geeft Simon Davies toe. Er is nu dringend nood aan punten. 
>> Lees verder

Kans groot dat Roofe speelt (24-09-2019)
De roep om een spits bij de supporters wordt alsmaar groter. De kans is groot dat hun verlangen beantwoordt wordt, Kemar Roofe is fit en speelt wellicht morgen. Waarschijnlijk nog geen hele wedstrijd en om te scoren moet hij natuurlijk ook goeie ballen krijgen. 
>> Lees verder

Geen Beerschot voor Dewaele na babbel met Kompany (24-09-2019)
Anderlecht trekt morgen naar het Kiel voor een bekerwedstrijd tegen Beerschot. Het scheelde niet veel of Sieben Dewaele had morgen in het andere paars gespeeld. "Beerschot was deze zomer heel concreet", vertelt vader Jurgen Dewaele. Maar Vincent Kompany hield Dewaele in Brussel.
>> Lees verder

Vanden Borre vastbesloten om Kompany te helpen (24-09-2019)
Anthony Vanden Borre ziet ook de problemen waar Vincent Kompany mee kampt bij RSC Anderlecht. Hij is alvast besloten om zijn maatje te helpen en traint als een gek om op niveau te geraken. De afgelopen drie maanden verloor hij 18 kilogram. Nu moet hij wel aan de spiermassa werken.
>> Lees verder

Cup: Laforge leidt op het Kiel (24-09-2019)
Morgen staat er weeral een test van formaat op het programma voor RSC Anderlecht. Het opent zijn bekercampagne op het Kiel tegen Beerschot. Laforge Nicolas krijgt de taak om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Laurent Conotte en Jo De Weirdt.
>> Lees verder

Botterberg fluit RSC Anderlecht - Waasland Beveren (24-09-2019)
Zondag ontvangt RSC Anderlecht Waasland-Beveren in het Lotto Park. Scheidsrechter Jan Botterberg fluit de wedstrijd op gang om 14u30. Kevin Monteny en Mathias Hillaert zijn de lijnrechters. Lothar D'Hondt sluit het rijtje als vierde official. 
>> Lees verder

Roofe fit voor Beerschot (23-09-2019)
Nieuws waar veel Anderlecht-supporters al een tijdje naar verlangen; Kemar Roofe is door de medische staff fit bevonden voor de bekermatch op Beerschot aanstaande woensdag. Verwacht werd dat de spits deze avond zijn wederoptreden zou maken in de beloftenmatch tegen AA Gent, maar op het wedstrijdblad was geen spoor te bespeuren van de Engelsman.
>> Lees verder

Beloften verslaan Gent met 3-2 (23-09-2019)
Deze avond speelden de beloften hun wedstrijd tegen AA Gent. Anderlecht won de partij met 3-2 en wipt zo over Gent naar de leiding van het klassement. Antoine Colassin, Knowledge Musona en Nayel Mehssatou (foto) scoorden voor Anderlecht. Anderlecht voert het klassement aan met 9 op 12.
>> Lees verder

Kompany nam Colassin mee naar Brugge (23-09-2019)
Antoine Colassin zou wel eens de volgende jeugdspeler kunnen zijn die Vincent Kompany laat debuteren. De 18-jarige spits reisde gisteren mee naar Brugge, deed de opwarming mee, maar viel als negentiende man net naast het wedstrijdblad.
>> Lees verder

Doelpunt Abazaj, Milic weken out (23-09-2019)
Slechts zes van de elf door Anderlecht door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Kristal Abazaj liet zich het meest gelden. Hij scoorde een belangrijk doelpunt voor Kukësi. Bubacarr Sanneh moet zich dan weer zorgen maken.
>> Lees verder

Roofe debuteert vanavond bij U21 (23-09-2019)
Kemar Roofe speelt vandaag zijn eerste wedstrijdminuten in het shirt van Anderlecht. De Engelse spits zal bij de U21 zijn wederoptreden maken na twee maanden blessureleed. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
>> Lees verder

Sardella valt uit en is onzeker voor bekerwedstrijd (23-09-2019)
Killian Sardella zag een uur lang sterretjes tegen de de Brugse aanvallers. Toen moest hij naar de kant met een spierblessure. Het is onzeker of de 17-jarige verdediger hersteld is voor de bekerwedstrijd van overmorgen tegen Beerschot.
>> Lees verder

Luckassen: "Ik begrijp dat we ongeloofwaardig overkomen" (23-09-2019)
Derrick Luckassen beleefde een moeilijk debuut voor Anderlecht. Na afloop was de Nederlandse verdediger wel opvallend positief. "Ik vond het verschil tussen Club Brugge en ons niet zo groot. Er lag ruimte die we konden benutten, maar ons tweede bal was een hele wedstrijd slecht."
>> Lees verder

"Ervaren jongens moeten nu voor positieve vibe zorgen" (23-09-2019)
Hendrik Van Crombrugge behoedde Anderlecht voor een zware nederlaag, maar hij begon zijn wedstrijdanalyse met de hand in eigen boezem te steken. "Het eerste doelpunt was mijn fout. Ik had die bal verder moeten wegboksen. Jammer, want hierdoor kreeg Club Brugge vertrouwen."
>> Lees verder

"Zoals Club speelde, dat kunnen wij ook" (23-09-2019)
Amper 5 op 24 na acht wedstrijden en compleet weggespeeld door Club Brugge: toch lijkt het vertrouwen bij Anderlecht niet geraakt. "Natuurlijk geloven we nog in de titel", vertelde Alexis Saelemaekers na de partij. "Zoals Club Brugge speelde, dat kunnen wij ook. Misschien zelfs beter."
>> Lees verder

"Wedstrijdverloop niet ideaal voor rentree Kompany" (23-09-2019)
Vincent Kompany zat tegen Club Brugge op de bank. Hoewel het sportief voor geen meter liep, bleef hij daar ook 90 minuten zitten. "We wilden geen risico's nemen", aldus coach Simon Davies. "We hadden weinig de bal en er waren veel sprints. Dat is niet ideaal voor een hamstringblessure."
>> Lees verder

Van Crombrugge behoedt Anderlecht voor monsterscore (22-09-2019)
Anderlecht heeft vanavond met 2-1 verloren van Club Brugge. De cijfers doen anders vermoeden, maar Anderlecht werd in Jan Breydel van het kastje naar de muur gespeeld. Hendrik Van Crombrugge keepte een wereldmatch en behoedde paars-wit van dubbele cijfers.
>> Lees verder

Opstelling: Trebel start (22-09-2019)
Zoals verwacht start Adrien Trebel straks tegen Club Brugge voor het eerst dit seizoen in de basiself. Vincent Kompany plaatst zichzelf op de bank, hij is nog niet 100 procent fit na zijn blessure. Hetzelfde geldt voor Sieben Dewaele.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht (22-09-2019)
Vanmiddag om 18 uur staat in het Jan Breydel-stadion de topaffiche Club Brugge - Anderlecht op het programma. Het zoekende Anderlecht hoopt op een stunt tegen de vlot draaiende vice-kampioen. De Bruggelingen hebben zelfs de luxe om Mbaye Diagne naast de selectie te laten.
>> Lees verder

Kompany en Trebel in kern voor Brugge (21-09-2019)
Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Trebel als Kompany in de kern zitten voor de match tegen Brugge. Drie andere spelers ontbreken dan weer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.