Peter Vandenbempt: "De vibe was positief bij Anderlecht, maar daar schiet niets meer van over"

23-9-2019 11:31:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De chaos grijpt om zich heen bij Anderlecht, met een elftal dat op krukken loopt en ook zondagavond op Club Brugge duidelijk op de dool was. Dit is al lang geen verkoudheidje meer, maar een stevige griep. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Zoals Club speelde, dat kunnen wij ook" (23-09-2019)
Amper 5 op 24 na acht wedstrijden en compleet weggespeeld door Club Brugge: toch lijkt het vertrouwen bij Anderlecht niet geraakt. "Natuurlijk geloven we nog in de titel", vertelde Alexis Saelemaekers na de partij. "Zoals Club Brugge speelde, dat kunnen wij ook. Misschien zelfs beter."
>> Lees verder

"Ervaren jongens moeten nu voor positieve vibe zorgen" (23-09-2019)
Hendrik Van Crombrugge behoedde Anderlecht voor een zware nederlaag, maar hij begon zijn wedstrijdanalyse met de hand in eigen boezem te steken. "Het eerste doelpunt was mijn fout. Ik had die bal verder moeten wegboksen. Jammer, want hierdoor kreeg Club Brugge vertrouwen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.